Indien deze mailing niet goed wordt weergegeven, kunt u hier de online-versie bekijken.
Wielerbond Vlaanderen - Zot van Fietsen
  12 juni 2015  
Zot van fietsen
Veilig, gezond en aantrekkelijk jeugdwielrennen in Vlaanderen
Beste fietsfanaten,

De samenleving verandert, we zoeken voor onze favoriete sport een passend antwoord op de nieuwe behoeften. Zijn jullie behalve fietsfanaten ook ouders van één of meerdere bengels? Lees dan verder! Sportieve ouders brengen immers sportieve kinderen voort. We zijn op zoek naar vers bloed in onze sport. We werken aan een recreatief aanbod van fietsevenementen voor jongeren die (nog) niet aangesloten zijn bij een jeugdclub. We ijveren ook voor meer veiligheid. We willen jullie overtuigen dat veilig wielrennen voor jongeren in Vlaanderen mogelijk is. Onderaan vinden jullie onze agenda. We hopen jullie te mogen verwelkomen op een van onze activiteiten!

Sluit aan bij ons netwerk. Sprint naar www.zotvanfietsen.be, stuur ons jullie tips en ideeën en geef je emailadres op voor de nieuwsbrief. Ga naar onze facebookpagina Zot van Fietsen en klik 'vind ik leuk'. Samen schakelen we sneller!

Fietsgroeten,

Team Zot van Fietsen
Meer over ons en het project op de website www.zotvanfietsen.be


PROGRAMMA
Zaterdag 27/6 op het veilige circuit van Zolder
  • Zot van Koersen: een wedstrijd voor 15-17-jarigen zonder competitievergunning en voor nieuwelingen die het tempo of de afstand van een nieuwelingenkoers nog niet onder de knie hebben. Iedereen mag de volledige koers uitrijden! (geoefende competitierenners kunnen terecht op de koers in het nabijgelegen Schulen)
  • Zot van Tijdrijden: een duotijdrit voor jonge renners (8-14 jaar) en hun ouders of begeleiders.

Maandag 6 juli op het parcours van de Ronde van Frankrijk in Vlaams-Brabant

  • Zot van De Ronde: Wielerbond Vlaanderen afdeling Vlaams-Brabant nodigt alle jongeren uit om samen te komen supporteren in veilige jeugdzones in Tielt-Winge en Tienen. Voor de aspiranten-vergunninghouders is er nog een verrassing.
Hou alvast zaterdag 26 september vrij voor het Fietsfeest (met proefsessies, workshops en meidenparade!) op Circuit Zolder! Meer info op de website.

Wilt u onze berichten niet meer ontvangen? Klik hier om u af te melden.
U bent bij ons bekend met het volgende e-mailadres:
#MAILADRES#