Indien deze mailing niet goed wordt weergegeven, kunt u hier de online-versie bekijken.
Wielerbond Vlaanderen
Bericht aan onze RECREATIEVE LEDEN 25 oktober 2013  

Beste wielertoerist,

Betreft: uw vergunning wielertoerisme verlengen voor 2014

Hierbij laten wij u weten dat u online via uw persoonlijke login de validatiegegevens (te betalen bedrag, OGM-nummer,...) kan terugvinden om uw recreantenvergunning bij Wielerbond Vlaanderen te verlengen voor het jaar 2014. U heeft van ons een vergunning ontvangen die u tot eind 2016 kan gebruiken, op voorwaarde dat ze jaarlijks betaald wordt. Het zijn dus de betalingsgegevens voor 2014 die u nu via uw persoonlijke login kan opvragen.

Eens betaald, bent u zeker dat u ook in 2014 onbezorgd kan fietsen en dat u kan genieten van de vele voordelen die onze vergunning u biedt. U vindt ze gedetailleerd terug op onze site. 

Hou er rekening mee dat het noodzakelijk is om voor 15/12/2013 uw vergunning 2014 te betalen om het eerste nummer van Cycling.be 2014 niet te missen. Net als vorig jaar ontvangt u 10 van de 12 Cycling.be-nummers. Voor de maanden augustus en december zal u een bon van 1 EUR toegestuurd krijgen via e-mail om, als u dit wenst, deze twee magazines met korting te kopen bij uw dagbladhandelaar.

Bent u aangesloten bij een club, spreek dan duidelijk met uw clubcorrespondent af wie de vergunning 2014 zal betalen: uzelf of uw club. Uw club krijgt immers ook een lijst met de betalingsgegevens van al haar leden. Als u niet duidelijk met uw club overlegt, zullen er misschien onnodig dubbele betalingen of geen betalingen gebeuren.

Zodra uw betaling bij ons is binnengekomen, kan u via uw persoonlijke login ook uw mutualiteitsattest 2014 downloaden.

Indien u bij een club wil aansluiten, van club wil veranderen, de categorie van uw vergunning of uw persoonlijke gegevens wil aanpassen, kan u dit eveneens via uw persoonlijke login.

Heeft u nog vragen, stuur een mailtje naar mathieu.bruyneel@wielerbondvlaanderen.be.  

Sportieve groeten,

Mathieu Bruyneel
Sporttechnisch coördinator
Recreatiesport Wielerbond Vlaanderen

   WBV LOGIN
Via de WBV Login krijgt u een overzicht van uw persoonlijke gegevens zoals die bij Wielerbond Vlaanderen gekend zijn. U krijgt ook te zien tot wanneer uw lidmaatschap nog geldig is en wat u eventueel moet doen om uw lidmaatschap te verlengen.

  Hoe kunt u uw gegevens nakijken?
Surf naar www.wielerbondvlaanderen.be/login. Vul uw barcodenummer in dat u terugvindt op uw vergunning en klik op 'Volgende'. Nu kunt u al uw gegevens nakijken en eventueel aanpassen.

 

U ontvangt dit bericht als lid van Wielerbond Vlaanderen.
U bent bij ons bekend met het volgende e-mailadres: #MAILADRES#